Skip to main content.

Automessen er midt i blinken for ossMay 30, 2018

Univar hadde stand på Automessen utenfor Oslo i februar. – Her møter vi våre viktigste kunder, sier Rune Wike fra Univar i Norge.

Automessen er en messe for hele bilbransjen. Her finner man store og små verkstedkjeder, produsenter av verktøy, dekk og felger og mye annet. Midt i messehallen i Lillestrøm utenfor Oslo hadde Univar sin egen stand.

Den vakte stor oppsikt med en Ferrari GTC4Lusso, samt filmer som viste Shell sitt samarbeid med Ferrari. På plass var Rune Wike og Geir Eikemo fra Norge, og Morten Hersoug fra Danmark.

– Automessen er midt i blinken for oss. Her møter vi omtrent alle som jobber i ettermarkedet i bilbransjen, alt fra store verkstedkjeder til små frittstående aktører, forteller Rune Wike.

Det er første gang Univar er med på messen, og fra tidligere har Univar deltatt på messer innen marine, landbruk og på egne messer arrangert av de største kundene.

– Det er viktig for Univar og Shell og synes på slike messer. Vi har invitert våre kunder til å komme, også kommer vi i kontakt med en rekke nye forbindelser. Noen ganger kan vi skrive under en ny avtale på en slik messe, men som oftest kommer vi i kontakt med potensielle kunder som vi kan holde kontakten med senere. Dette er en fin arena for å fortelle om Univar og våre produkter, forklarer Wike.

Over 160 stands og mer enn 10 000 besøkende var på messen.

-Vi har hatt et stort utbytte av vår stand på Automessen. Vi møtte mange av våre eksisterende samarbeidspartnere og vi har fått mange nye kontakter som vi skal arbeide videre med. Vi kommer helt sikkert tilbake til Automessen, forteller Morten Hersoug.

Fra venstre: Geir Eikemo: Nordisk teknisk chef, Rune Wike: Key account manager automotive Norge og Morten Hersoug: Nordisk forretningsutviklingsjef automotive

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.