Skip to main content.

Hyundai velger ShellMay 31, 2018

Hyundai og Shell har samarbeidet globalt i flere år, og i Skandinavia er samarbeidet spesielt tett med Univar som er distributør av Shells smøremidler, samt norske Andreas Mikkelsen som nettopp har blitt en av sjåførene for Hyundai i Rally-VM.

– Vårt samarbeid med Hyundai startet i 2015, og det har fungert meget godt. Vi har blant annet en egen Hyundai-brandet Shell Helix-olje som brukes over hele verden, forteller product manager Thomas Lausen hos Univar i Danmark.

De ulike bilmerkene har noen krav som oljeprodusentene må oppfylle, og Hyundai har altså valgt Shell som sin globale partner. Derfor har Shell også utviklet en Helix-olje som er merket med Hyundai, og som flere og flere bruker også i Skandinavia.

– For Hyundai Danmark er det viktig å kunne tilby produkter av absolutt topp kvalitet til våre forhandlere og sluttkunder. Derfor er vi glade for det globale samarbeidet mellom Hyundai og Shell. Derfor er det også både gledelig og naturlig å tilby naturgassbaserte smøremidler fra vårt Shell-nettverk til våre Hyundai-kunder også i Danmark, sier Kim C. Kristensen Aftersales Director i Hyundai Danmark.

Kristensen understreker at den unike kvaliteten Shell leverer understøtter verdien av Hyundai-brandet.

– Hos Univar opplever vi et engasjert team som virkelig brenner for oppgaven. Samtidig er Univar sin innsats avgjørende for at vi innfrir våre mål for omsetning av Shell-produktene.

Bidrar med markedsføringsmateriale og know-how
I tillegg til at vi leverer smøremidler bidrar Univar også med markedsføringsmateriale til de Hyundai-forhandlerne som blir en del av avtalen. Ikke alle Hyundai-forhandlere samarbeider med Univar og Shell i dag, da flere også forhandler andre bilmerker. Men flere og flere har gått over til Shell, også i Norge.

– Vi signerte en ny avtale med Hyundai i Norge i fjor, og har gjort avtaler med flere og flere forhandlere også. Vi arrangerte også et event med noen Hyundaiforhandlere da vi besøkte den tyske VM-runden i rally i 2017, forteller Helge Johnsen, sales manager lubricants for Univar i Norge.

Shell har vært hovedsamarbeidspartner for Hyundais VM-team i rally i flere år, og det var en gledelig nyhet for alle i Skandinavia da norske Andreas Mikkelsen signerte for Hyundai foran 2018-sesongen.

– Det er ekstra gøy å følge en skandinav som Mikkelsen i en Shell-sponset Hyundai i rally. Jeg tror også Mikkelsen kommer til å kjempe om VM-gullet i år, avslutter Johnsen.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.