Skip to main content.

Ny generasjon hydraulikkoljeSeptember 23, 2016

I september 2016 lanserer Shell Lubricants en ny generasjon av Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX.
Disse produktene er basert på Shells gruppe II-baseolje, og er utviklet for å motvirke slitasje i hydraulikkoljesystemer.

Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX har tre vesentlige forbedringer:

  1. Førsteklasses utstyrsbeskyttelse

Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX bidrar til å beskytte komponenter mot skade for å øke brukstiden og maksimere avkastning på investering.

Shell Tellus S2 MX var et av de første produktene som ble godkjent i henhold til Bosch Rexroth Fluid Rating List RDE 90245.

  1. Effektiv systemdrift

Hydraulikkvæskens tilstand og kvalitet har direkte innvirkning på hvor godt systemet fungerer. Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX er utviklet for bedre utstyrsproduktivitet gjennom lengre vedlikeholdsintervaller (sammenlignet med tidligere generasjon av Shell Tellus S2 M og Shell Tellus S2 V)

  1. Lang oljelevetid

Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX er utviklet for lang levetid, slik at du kan bruke utstyret uten avbrytelser. Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX oppnår

  • 5000 timer TOST
  • 400 minutter RPVOT

Den nye generasjonen Shell Tellus S2 MX og Shell Tellus S2 VX er fullt forenlig med Shell Tellus S2 M- og Shell Tellus S2 V-generasjonen.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.