Skip to main content.

Nye Shell Rimula Ultra 5W-30April 14, 2016

Shells motorolje for tyngre kjøretøy holder lastebilen i gang. Shell Rimula Ultra 5W-30 med Dynamic Protection Plus-teknologi sørger for førsteklasses beskyttelse mot motorslitasje – uavhengig av vei- og værforhold.
Shell Rimula Ultra er Shells mest avansert motorolje for tyngre kjøretøy. Bransjestandardene for motoroljeytelse er i konstant utvikling. Dette produktet er derfor beregnet på å oppfylle de nyeste standardene og spesifikasjonene fra ACEA, MAN og Mercedes-Benz for slitasjebeskyttelse og renhet. Den anbefales spesielt til kraftige motorer og oppfyller utslippskravene i henhold til Euro 5 og Euro 6.

Bedre beskyttelse
Den beskytter motoren mot slitasje og sørger for at kundene kommer frem til sitt bestemmelsessted. Premium-oljene i Shell Rimula-serien er utviklet for best mulig slitasjebeskyttelse [1], også under vanskelige kjøreforhold.

Shell Rimula Ultra er utviklet ved hjelp av Shells nyskapende Dynamic Protection Plus-teknologi. Denne unike kombinasjonen av Shell PurePlus-teknologi (Shells egen gasskondenseringsprosess) og ny Adaptive Additive Technology medfører en rekke fordeler:

  • Førsteklasses slitasjebeskyttelse under alle terreng- og værforhold, bidrar til lengre levetid på motoren
  • Førsteklasses flyteegenskaper ved lave temperaturer gjør det lettere å starte i kaldt vær
  • Førsteklasses oksidasjonskontroll bidrar til stabil viskositet og forlenget oljelevetid, og forebygger dessuten rust og avleiringer i motoren
  • Opptil 2 %[2] bedre drivstofføkonomi reduserer utgiftene til drivstoff
  • Shell Rimula Ultra oppfyller og overstiger de spesifiserte ytelseskravene for oljetapping fra mange ledende europeiske og amerikanske produsenter av originalutstyr (OEM)[3]

Dokumentert verdi
Ytelsen til den nye Shell Rimula Ultra med Dynamic Protection Plus-teknologi er grundig dokumentert gjennom motorprøvinger i henhold til bransje- og OEM-spesifikasjoner samt gjennom tester av motorer og kjøretøy under praktiske driftsforhold.
Under strenge tester viste Shell Rimula Ultra førsteklasses ytelse i motorer utstyrt med EGR innført i API CJ-4-spesifikasjonen, f.eks. Mack T-12 (slitasje på stempelring og sylinderfôring), Cummins ISB (slitasje på ventilmekanisme under forhold med mye sot) og Caterpillar 1N (stempelrenhet).
Shell Rimula Ultra 5W-30 med Dynamic Protection Plus-teknologi bidrar til at motoren går jevnt under alle forhold. Dermed reduseres risikoen for motorstopp, noe som sparer deg for tid og penger til vedlikehold. Men aller viktigst bidrar den til at kjøretøyene holder seg på veien i lengre tid, noe som øker fortjenesten for eierne.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.