Skip to main content.

Shell EcoPackJune 20, 2018

Ecopack

Denne nyheten gir uavhengige verksteder mer fleksibilitet

Univar lanserer i disse dager Shell EcoPack i det nordiske markedet. Det er et system som er spesialutviklet for å frigjøre både plass og kapital for uavhengige verksteder.

 Dagens biler stiller stadig strengere krav til oljene som brukes, og det kan gjøre det vanskelig for mindre og uavhengige verksteder som jobber med en lang rekke bilmerker. Skal man ha olje til mesteparten av markedet tilgjengelig til enhver tid, betyr det som regel mange store oljefat. Det tar både fysisk mye plass og binder opp mye kapital for de uavhengige verkstedene.

Med Shells nye EcoPack-løsning vil man imidlertid få de samme fordelene i en mye mindre forpakning – noe som gjør systemet både økonomisk og fysisk mer fleksibelt.

– EcoPack er spesialutviklet av Shell for de uavhengige verkstedene. Her har man plass til fem ulike 20-literskanner som gjør at man får dekket mesteparten av behovet i markedet med et lite fotavtrykk, forteller Business Development Manager i Univar, Thomas Lausen.

Systemet har allerede blitt testet ut hos enkelte pilotkunder i Danmark med gode resultater, og i begynnelsen av mars vil EcoPack også bli tilgjengelig for Shell-kundene i Norge, Danmark og Finland.

EcoPack-løsningen er også enkel og rask i bruk. De medfølgende kannene rommer fem liter, og den praktiske helletuten minimerer søl. Kannene fylles opp på bare 43 sekunder slik at man alltid beholder effektiviteten på verkstedet.

Ved lansering vil disse oljene være tilgjengelig i EcoPack-størrelse:

  • Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30
  • Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AF 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AP-L 0W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AP-L 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AR-L 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AV-L 0W-30
  • Shell Helix HX8 ECT C3 5W-30

Kaj Christensen Automobiler A/S, en del av Bosch Car Service:

Ikke bare som Subaru-forhandler, men fordi vi nå er Bosch Car Service kan vi serve alle bilmerker. I den forbindelse har vi hatt muligheten til å teste EcoPack fra Shell, og er meget tilfredse med løsningen. Tilbakemeldingene fra mekanikerne er at det er enkelt og effektivt å bruke, og at det til og med er en flott løsning som pynter opp på verkstedet.

Med EcoPack har vi tilgang til alle de oljer vi har bruk for på en billig og miljøvennlig måte. Nå trenger vi ikke ha store fat stående. I stedet kan vi nøye oss med å bestille 20 liters kanner for å dekke behovene til de bilmerkene som har behov for mer spesialisert olje. På denne måten sparer vi tid og penger, som også kommer våre kunder til gode.

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.