Skip to main content.

Shell LubeMatch

LubeMatch til ditt kjøretøy eller dine maskiner

Hvilken olje er best til bilen? Å finne riktig olje til et kjøretøy kan være vanskelig hvis man ikke er helt sikker på hva man leter etter. Shell LubeMatch gjør det enklere for deg å finne riktig olje.

Shell LubeMatch er en gratis, nettbasert tjeneste som kan hjelpe deg med å finne riktig smøremiddel til ditt kjøretøy og dine maskiner.

Opprinnelig ble tjenesten utviklet for Shells tekniske personale, men nå har den blitt gjort tilgjengelig for alle kunder. Shell LubeMatch gir deg umiddelbart tilgang til en stor database over motorer, smøremidler og oljer, i tillegg til informasjon om oljeskiftintervaller, mengder osv.

Tjenesten er lett å bruke. Det eneste du trenger å gjøre, er å logge deg inn på Shell LubeMatch, velge kjøretøy eller maskin og deretter merke og modell. Deretter genereres det automatisk en rapport med anbefalinger av det beste smøremiddelet for kjøretøyet eller maskinen det gjelder.

Ved å bruke riktig smøremiddel sørger du ikke bare for å beskytte utstyret ditt og forlenge dets levetid, det bidrar også til at du kan spare penger på vedlikehold og drivstoff.

Shell LubeMatch: Bruk denne gratis nettbaserte tjenesten for å finne riktig smøremiddel til ditt kjøretøy – det tar bare noen få sekunder!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.