Skip to main content.

Vi vet hvordan vi kan hjelpe deg med smøremidler

Siden 2010 har Univar vært distributør av smøremidler fra Shell og andre produsenter i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Univar tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til både bedrifts- og forbrukersegmenter innen marin-, flyteknikk-, landbruks- og transportsektoren. Samarbeidet mellom Shell og Univar betyr også at kundene får best mulig teknisk støtte når de kjøper smøremidler gjennom Univar.

Vi er en lokal forhandler med global forankring

Vi leverer de beste produktene som finnes på markedet – men vi krever mer av oss selv enn det. Som en lokal distributør ønsker vi også å knytte nære bånd med kundene og dermed opparbeide oss en grundig forståelse for deres situasjon og virksomhet. Dette er ganske enkelt den eneste måten vi kan sørge for at du bruker riktige smøremidler og garantere deg best mulig hjelp. Det er på dette området at vi utmerker oss ved å hjelpe din virksomhet på en mer effektiv måte og derigjennom hjelpe deg med å spare energi og kostnader.

Vår globale rekkevidde er mulig takket være vårt langvarige samarbeid med Shell Lubricants, som i mer enn 11 år på rad har hatt rollen som verdens største produsent av produkter innen smøremidler. Takket være dette samarbeidet har vi tilgang til Shells verdensledende forsknings og utviklingsekspertise, tekniske ekspertise og høytytende kvalitetssmøremidler. Dette er noe vi utnytter for å tilføre verdi til deg som kunde.

Vil du vite mer?

Hvis du er interessert i våre produkter og tjenester, kan du kontakte oss her.

Kontakt oss her

Vi er din ekspert på smøremidler

Vi vet at de fleste bedrifter kan spare penger ved å bruke smøremidler på riktig måte. Ved å bruke høyteknologiske syntetiske smøremidler kan du oppnå redusert energiforbruk og lengre brukstid – ikke bare på oljen, men også på utstyret. Vi tilbyr et komplett utvalg av produkter for industribedrifter og en optimalisert produktsammensetning for din vognpark. Verdien av å bruke høyteknologiske smøremidler undervurderes ofte – man tror gjerne at det utelukkende dreier seg om lengre smøreintervaller og mulighet for å flytte ressurser fra daglig til planlagt vedlikehold.

Lengre tid mellom oljeskift er imidlertid bare én av fordelene. Andre fordeler ved å bruke høyteknologiske smøremidler er bl.a. mindre spillolje, redusert slitasje og lavere energiforbruk på maskinene. Behovet for smøremidler vil bli lavere, noe som medfører besparelser på flere nivåer: redusert behov for lagringsplass, mindre administrasjon og færre produksjonsavbrudd. I tillegg varer maskinkomponentene lenger, og behovet for vedlikehold blir mindre.

Shell er den førende leverandøren av smøremidler i verden, og leverer markedsledende produkter til kunder i over 100 land. Shell Lubricants overfører teknologisk kunnskap i verdensklasse til sine produkter og kan dermed tilby deg de beste blandingene til ditt kjøretøy.― Shell Lubricants― Shell Lubricants

Meld deg på nyhetsbrevet vårt

Fire ganger i året sender vi ut et e-nyhetsbrev med spennende produktnyheter og featurereportasjer fra våre kunder i smøremiddelbransjen.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.